Webdesign

Hvorfor ha en nettside?

Markedsføring av din bedrift på nett er den billigste og mest effektive markedsføringen for bedrifter. I forhold til annonsering i aviser og lignende, får du en mer målrettet markedsføring. Potensielle kunder søker i større grad etter varene og tjenestene de trenger på nettet. Ved å benytte deg av nettet på riktig måte, er sjansen stor for å øke firmaets omsetning og lønnsomhet.

IT-Loftet tilbyr

IT-Loftet tilbyr webdesign og setter opp nettsider etter kundens krav og spesifikasjoner. Alle nettsider blir anpasset etter bedriftens profil og bransje. Vi er opptatt av at nettsiden skal bli en lønnsom innvestering for bedriften. Vi kan ta oss av hele prosessen rundt produksjon av nettsider: logo, design, programmering, søkemotoroptimalisering, integrasjon, tekst og innhold. IT-Loftet kan lage alt fra enkle nettsider til mer avanserte løsninger. Vi har lang erfaring innen Web produksjon og markedsføring.

Vi setter opp siden med et publiseringssystem som gjør at kunden får muligheten til å redigere innhold på en enkel måte selv. Per dags dato bruker vi to ulike publiseringssystem, Joomla og DSCMS. Kunden kan da enkelt logge seg på en administrerings side i nettleseren sin, redigere og legge til innhold på nettsiden.

Vi kan også ta oss av oppdateringer på siden deres, så innholdet gjenspeiler firmaets status. Mange velger dette så de kan konsentrere seg om det de kan best.

Se et utvalg av våre referanser.